Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

חומרים:
100גרם חלבונים
200 גרם סוכר
תמצית איכותית בטעם ריבת חלב
כוס קוקוס

אופן ההכנה:
1 לשים סוכר וחלבונים על בן מארי (סיר כפול עים מים) לחמם על הגז עד שהסוכר נמס בעירבוב מתמיד לא להפסיק לערבב שלא יהפוך לחביתה
2 לאחר שכל הסוכר נמס להעביר למיקסר ולהוסיף 3 טיפות מתמצית ריבת חלב ולהקציף במשך 5 דקות לקצף נוקשה
3 להוסיף קוקוס ולערבב בעדינות בצורת עטיפה להעביר לשקית זילוף לזלף לניירות מעוטרות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 100 מעלות ל-20 דקות

מרנג קוקוס בטעם ריבת חלב
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים