Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
200 גרם מחמאה מומסת אבל לא חמה.
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
שקית סוכר ווניל
גרידת תפוז נדיבה מאוד
חצי כוס שקד טחון מולבן
שקית אבקת אפיה
2 ביצים
קמח כמה שנכנס בערך 4.5 כוסות חד פעמי שתיה חמה.
לערבב את כל הנוזלים ביחד עם הביצים הקצפה קלילה לא מחייב במיקסר
ולהוסיף את הסוכר שקד טחון קמח ואבקת אפיה.
להגיע לבצק מאוד רך ונעים לא יבש לא פירורי.
לעטוף ולשמור בקירור למשך שעה.
מילוי:
חצי קילו רחת לוקום מובחרת עם פיסטוקים
או
חצי קילו חלווה איכותית עם פיצוחים.
או
חצי קילו ממרח תמרים אריזת וואקום.
להוציא את הבצק מהמקרר
לרדד על משטח מעט מקומח
לעובי של 1 סמ
ליצור מהמלית נקניק ארוך
לגלגל עליו פעם אחת בצק ולהדק.
לחתוך ל"סיגרים" בגודל אחיד
לאפות בתנור מחומם מראש 160 מעלות ל 15 דק
לא להשחים.
להמתין שיתקררו למרוח על העוגיות מעט נאפז' או ריבה כלשהיא ולטבול בקוקוס.