Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת קראלוסקי שכבות מבצק עם דבש ואגוזי מלך וקרם שמנת מתוקה בטעם וניל
לבצק:
700 גרם קמח לבן
מרגרינה בטעם טבעי – חבילה 200 גרם, חתוכה.
1 ביצה – Large
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה
2 כפות ברנדי / קוניאק או וודקה.
2 כפות חומץ 5%
חצי כוס דבש
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים דק

לקרם:
3 קופסאות קרטון שמנת מתוקה 32% שומן סה"כ 750 מ"ל
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
עוגת קראלוסקי שכבות מבצק עם דבש ואגוזי מלך וקרם שמנת מתוקה בטעם וניל
הכנה:
1. לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
2. בקערה לשים את הקמח בערימה בינונית, קוביות המרגרינה ואת שאר המצרכים לבצק.
3. ללוש ידנית את כל המצרכים לבצק נעים ורך.
4. לחלק את הבצק ל- 4 כדורים שווים (אחד מהם יפורר לאחר האפייה לפירורים).
5. לרדד כל כדור לעלה דק על נייר אפייה.
6. להרים את נייר האפייה בעדינות, להניח את העלה על תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 10 דקות עד להזהבה. יש אפשרות לאפות בתנור על טורבו וכך להכניס 2 תבניות ביחד.
7. לקרר את העלים לאחר האפייה.
8. להכין את הקרם: להקציף את השמנת המתוקה, ולהוסיף את החלב ואינסטנט פודינג הוניל.
9. להניח בתבנית עלה ראשון, למרוח מהקרם, להניח עלה נוסף, שוב למרוח מהקרם, להניח את העלה האחרון, שוב למרוח מהקרם ולבסוף לכסות בפירורי העלה הרביעי. לשמור במקרר ולהתענג

קראלוסקי גיאורגי
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים