Share with:


פרווה

אופן הכנה

רבע כוס מים
רבע כוס סוכר
רבע כוס קקאו
רבע כוס שמן
לבשל בגז לתערובת חלקה ולקרר

בקערה לשים
6 חלמונים
2 שקיות סוכר ווניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
קליפת תפוז מגורד

לערבב היטב עם מטרפה
6 חלבונים להקציף עם כוס ורבע סוכר
להעביר שליש מקצף החלבונים לחלמונים לערבב בתנועת קיפול ולהוסיף את שאר הקצף לערבב לאט
למזוג לסיר פלא לא משומן לשפוך מעל תערובת שוקולד ולקשקש בעזרת סכין לאפות 50 60 דקות 170 מעלות

עוגת שיש תפוזים גבוהה_מתכון של מזלי סידי – מאסטר מתכונים
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים