Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם קמח שמרים
40 גרם סוכר = רבע כוס
140 מ"ל מים פושרים= 1 כוס
2 ביצים שלמות
1 חלמון
רבע גרידת של תפוז
קורט מלח
50 מ"ל שמן= רבע כוס
שמן לטיגון
אבקת סוכר

למילוי:
ריבת תותים

שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר ביצים, חלמון, גרידת תפוז ומערבלים כדקה
ומוסיפים בהדרגה את הקמח ושמן ומלח רק בסוף אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים במגבת ומתפיחים
כשעה במקום חמים להכפלת הנפח

מוציאים את האוויר מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 9 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק

מחממים שמן בסיר רחב אני ממליצה סיר ווק
זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק
מצד לצד עד להזהבה מניחים אותם על נייר סופג מפזרים אבקת סוכר ומזריקים ריבה

מתכון כתוב + סרטון להכנת סופגניות קלאסיות במילוי ריבת תותים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים