Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

300 גרם שוקולד מריר
120 גרם מחמאה
2 כפות גדושות סוכר חום.
כף סוכר רגיל
כפית אבקת נס קפה
4 ביצים לארג'
כף שטוחה קמח תופח

מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים את השוקולד והמחמאה על בן מארי, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
מקציפים את הביצים בקערת המיקסר כ-5 דקות, עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים קמח ומערבבים קלות.
מערבבים פנימה את תערובת השוקולד בתנועות קיפול.
ממלאים עד 3/4 מגובה התבנית/הספל.
אם
מניחים קוביית שוקולד ולוחצים קלות פנימה.
אופים כ-10-12 דקות,
עד שהסופלה עולה ונסדק מלמעלה
הפנים צריך להישאר קצת רך.
מגישים חם או פושר בוזקים א.סוכר
כי חסר קלוריות 🤣🤣🤣