Share with:


חלבי

אופן הכנה

קינוח קרם בוואריה אישי ומפנק במיוחד

מצרכים לקרם בוואריה:
כוס וחצי חלב
קורט ונילין
כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
2 מיכלי שמנת מתוקה

לתחתית:
פתי בר רטוב בחלב פושר (לא חובה)

לקישוט:
100 גרם אגוזים / בוטנים / פיסטוק קצוצים
סירופ שוקולד

הכנת הקרם
בסיר מרתיחים שמנת מתוקה עם סוכר וונילין.
בנפרד – ממיסים קורנפלור עם חלב.
שופכים לסיר השמנת את תערובת הקורנפלור ומערבבים היטב היטב, שלא יהיו גושים. נותנים לזה עוד כמה דק' שיסמיך.

הרכבת הקינוח
בתחתית כוס הגשה מעוצבת מפוררים פתי בר בחלב פושר. מעל לפתי בר שופכים את קרם הבוואריה החם.
מכניסים לקירור עד שקרם הבוואריה יתייצב, לפחות 4 שעות קירור.
מוציאים מהקפאה, מפזרים אגוזים ומקשטים בסירופ שוקולד.

* ניתן לוותר על תחתית הפתי בר

קרם בוואריה וניל שמוגש עם אגוזים קצוצים וסירופ שוקולד
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים