Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

1 בצק עלים ( לילה במקרר)
500 מ"ל קצפת /שמנת
חצי כוס סוכר
1 פודינג וניל
להקציף ביחד הכל , לקצף יציב.

לפתוח את הבצק עלים
וחתוך לרצועות דקות
לקחת מהקצה ולגלג על קונוס משומן.

לאפות בתנור שחומם מראש
ל- 180 עד הזהבה.
לקרר הייטב
למלא בקצפת לפרווה
או שמנת לחלבי
אני חלקי חצי חצי.

לפזר אבקת סוכר.

קונוסים עם שמנת/ קצפת_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים