Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים לבצק
חצי קילו קמח
כף סוכר
ביצה
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
שליש כפית מלח

מצרכים למילוי
14 תפוחים ירוקים גרארנד מגורד בפומפיה
3 כוסות סוכר
6 כפות שמן
למריחת השטרודל
3 כפות שמן חצי כוס סוכר

אופן ההכנה
בכערה לשים קמח, מלח כף סוכר שמן וביצה 2כוסות מים וללוש לבצק נעים רח ואלסטי
לחלק ל2 כדורים שוים
לעטוף הנילון נצמד ולשים בצד למנוחה
לקלף את התפוחים ולגרד בפומפיה גסה, ולסחוט ואת המיץ אפשר לשמור ולשתות
לפתוח את הכדור לעלה דק, לשים במרכז חצי מהכמות של התפוחים המגורד
לפזר על התפוחים כוס וחצי סוכר ולערבב ולפזר על שטח הבצק
לטפטף כ3 כפות שמן על כל השתח הבצק והתפוחים
לגלגל את הבצק לרולדה במשיכות, לגלגל ולמשוךושוב לגלגל
לחתוך לרוחב כ5 ס״מ
לרפד תבנית עם נייר אפיה ולשמן קלות
לחמם תנור ל220 מעלות
לסדר בתבנית את השטרודל ובעזרת הידים למרוח מעל השטרודל שמן ( במידה ומברישים אם המברשת אז שלא יקרע הבצק)
לפזר מעל השטרודל חצי כוס סוכר ובשולים גם לשים סוכר לקבלת קרמל
להכניס לתנור שחומם מראש ל220 ולאפות 25 דקות עד35 עד לקבלת צבע זהוב
לסדר על צלחת הגשה שהוא עדין חם
בתיאבון
מרינה ציאנורוב ❤️ באהבה

שטרודל תפוחים אותטני גאורגי מתכון של אמא אסתר(  בגאורגית  ואשליאני)_מתכון  של מרינה צ'אנורוב – מאסטר מתכונים
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים