340 גרם קמח .
6 גרם שמרים .
130 מ"ל מיץ תפוזים .
2 גרם מלח .
3 ביצים M .
170 גרם חמאה רכה .
סירופ :
400 מ"ל מים .
400 גרם סוכר .
2 מיץ תפוזים.
כף וניל.
מילוי:
500 גרם שמנת מתוקה .
אבקת סוכר
לעיטור :
דובדבנים.
אופן ההכנה :
- מערבבים את הקמח ביחד עם השמרים ולאחר ערבוב של 13 דקות מוסיפים את המיץ תפוזים ומערבבים עד לעיסה אחידה מכסים בניילוו נצמד עד להחפלת הנפח כשעה .
- לאחר התפחה מחזירים את הבצק למיקסרותוך כדי ערבוב מוסיפים ביצים טרופות בהדרגה עד לאיחוד מלא עם הבצק.
3.מוסיםים בהדרגה את החמאה עד שהבצקמאחד את כל המרכיבים מוסיפים את הוניל .
מעבירים את כל המסה לשקית זילוף עם צנטר חלקוממלאים את התבנית עד לגובה שני שליש .
4.מתפיחים פעם שניה עד שהסברינה מגיעה לגובה התבנית ומעבירים לאפיה בחום של 200 מעלות כ 25 דקות . - במקביל מכינים את הסירופבסירומביאים לרתיחה .
מוציאים את הסברינה מהתנור ומקרריםלטמפרטורת החבר לאחר מכן טובלים את הסברינות בסירופ כדקה כל צד ומעבירים למגש. - מקציפים שמנת ואבקת סוכר .
- חותכים את תיתית הסברינה ליציבות בהגשה ומזלפים פנימה את הקצפת ומעטרים .