Share with:


ללא סוכר פרווה

אופן הכנה

עוגה בחושה עם תפוזים ותוספת של אגוזי מלך
העוגה מתאימה : ל 2 תבניות אינגלייש קייק חד פעמי
כוס מידה סטנדרטית

חומרים:
1 1/2 כוסות קמח תופח
1 1/2 כוסות "כמו סוכר"(חצי כוס לשים בצד להקצפה)
3/4 כוס שמן קנולה
1 כף גרידת תפוז מתפוז טרי(לגרד רק הקליפה ללא החלק הלבן)
5 ביצים מופרדות מס` 1
חופן קטן אגוזי מלך (לא חובה)
1/4 כפית קינמון טחון (לא חייבים למי שלא אוהב)
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי(אם אין תפוזים ניתן להשתמש
בקלמטינות כולל הקליפה במקום גרידת תפוז)

הכנה:
מקציפים את החלבונים במיקסר
כשמתחיל להיווצר מעט קצף להגביר מהירות ולהתחיל להוסיף
את ה"כמו סוכר" בהדרגה בשתיים שלוש פעמים
מקציפים לקצף קשה….מניחים בצד.

בקערה נוספת מערבבים את הקמח האגוזים גרידת התפוז ומערבבים היטב
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב היטב.
מוסיפים בהדרגה את קציפת החלבונים ומקפלים בעדינות.
יוצקים ל 2 תבניות אינגלייש קייק משומנות
ואופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות
אופים בשיטת הקיסם בערך 30 דקות או מעט יותר (תלוי בתנור)

עוגת תפוזים בחושה ללא סוכר
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים