Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס העוגה
3 ביצים
רבע סוכר
כפית אבקת אפיה
חצי כוס קמח מנופה
כפית תמצית וניל
3 כפות שמן

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ובהיר להוסיף את השמן.ותמצית וניל. לסגור את המקסר עם מרית להוסיף את האבקת אפיה והקמח
לשמן תבנית 26. לאפות 180 מע כ20 דק . ולקרר היטב

מלית גבינה
750 גבינה לבנה 9 %
שמנת חמוצה אחת
חצי כוס סוכר
2 כפות ליקר אמרטו
כפית תמצית וניל
21 גר גלטין מושרה עם כוס מים קרים
שמנת מתוקה אחת

לערבב את הגבינות השמנת חמוצה סוכר אמרטו ת.וניל היטב.להקציף שמנת מתוקה. להוסיף בקיפול את השמנת מתוקה.
להכניס את כוס המים עם הגלטין למיקרו ל30 שניות.
לסנן את הגלטין לתוך התערובת ולערבב היטב
לשים שקף מסביב לעוגה לשפוך על הבסיס את תערובת הגבינות.
למקרר ל4 שעות
למרוח קופסא של אוכמניות כחולות ולקשט.
להחזיר למקרר לעוד שעה..

עוגת מוס גבינה עם אוכמניות
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים