5 שמנת מתוקה
175 גרם חלב מרוכז
1/4 כוס קוקוס
250 גרם שוקולד מריר
200 גרם ריבת חלב
250 גרם פקאן
תבנית בקוטר 26
ההכנה ,שלב 1
מקציפים 2 שמנת מתוקה מוסיפים את הקוקוס והחלב המרוכז ומערבבים מעבירים לתבנית ולמקפיא שעה
שלב 2
2 שמנת מתוקה להרתיח מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד מערבבים לקרם חלק מצננים ויוצקים מעל לקרם חזרה לעוד שעה במקפיא
שלב 3
מקציפים את יתרת השמנת לקצף מקפלים פנימה את ריבת החלב ויוצקים מעל השוקולד
קוצצים את הפקאן ומפזרים מעל חזה אפשר לחגוג עם עוגה עשירה רק יום למחרת