Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס:
1 ביצה
3/4 כוס סוכר
תמצית וניל
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס מים פושרים
2 כפות קקאו
2 כפות פודינג שוקולד

אופן ההכנה:
להקציף ביצה עם סוכר וסוכר וניל להנמיך מיקסר להוסיף שמן, קמח, אפייה, מים, קקאו ופודינג. לערבל עד לאיחוד להעביר לתבנית 26 לאפות בתנור שחומם מראש עד שמוכן ומצננים

מוס שוקולד חלב:
300 מל שמנת מתוקה
450 גרם שוקולד חלב
להמיס יחד לערבב טוב לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקפיא לשעה וחצי. מוציאים מהמקפיא
300 מל שמנת מתוקה
מוסיפים ומקציפים למוס שוקולד יציב.
מורחים על הבסיס. מכניסים למקפיא לשעה.

גנאש שוקולד מריר:
250 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
כף דבש

ממיסים יחד מערבבים ומצננים. מצפים מעל שכבת הקרם. מכניסים למקרר ללילה.
מקשטים בשוקולד חלב.

עוגת שוקולד מוס שוקולד חלב עם גנאש מריר
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים