Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

5 ביצים רצוי בטמפרטורת החדר
כוס ורבע סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים עם כפית נס קפה
כוס קמח מצה עדיף טחון דק
3 כפות גדושות קקאו
1 אפיה
1 סוכר וניל
כפית תמצית וניל

מקציפים חלבון עם כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
בקערה מנפים אפיה וקקאו מוסיפים קמח מצה מערבבים היטב.
בקערה מקציפים חלמון עם רבע כוס סוכר,סוכר וניל לקצף תפוח תוך הזלפת שמן..מוסיפים 3/4 כוס מים ותמצית וניל ומערבבים היטב מוסיפים אל תערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה
את תערובת השוקולד מעבירים לקצף החלבונים לסירוגין עד שכל התערובת אחידה ללא גושים…
משמנים תבנית קוטר 26מרופדת בנייר אפיה יוצקים את הבלילה חום תנור 160 עד שקיסם יוצא יבש במרכז

עוגת שוקולד כשרה לפסח
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים