Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

החומרים:
300 גר שוקולד מריר
.200גר חמאה/ מחמאה
.1/4 כוס שמנת מתוקה/ ריץ
.5 ביצים
. 1 כוס סוכר
.2 כפות קקאו
.2 כוסות שקד לבן טחון
.1 א.אפייה

לגאנש:
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה/ ריץ.

לעיטור: אגוזי ברס

הכנה: להמיס במיקרו, שוקולד, שמנת וחמאה ולקרר.
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף סוכר ואת השוקולד המומס ולאחד. התנועת קיפול להוסיף את שאר החומרים היבשים ולאחד לבלילה אחידה. לתבנית 24/26 אפייה ב170 .לקיסם מעט רטוב( האפייה נמשכת מחוץ לתנור) ולקרר.
להמיס את מרכיבי הגאנש במיקרו למרוח מעל העוגה ולקשט באגוזי ברס( לא חובה)

עוגת שוקולד ושקד לפסח וליום רגיל
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים