Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית ופירורים
2 כוסות קמח רגיל
3/4 כוס אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה וחתוכה לקוביות
2 חלמונים

תוספת לפירורים
1/2כוס קמח רגיל
כוס שוקולד צ'יפס
כוס אגוזים קצוצים

מלית
200 גרם שוקולד מריר
פחית חלב מרוכז
2 ביצים
תבנית מלבנית או עגולה
27 על 20
30 ריבועים

ההכנה
מחממים תנור 180
במעבד מזון שמים חומרים לבצק עד לקבלת בצק חלק
מהדקים 3/4 מכמות הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה דקה אופים 15 דקות
מוציאים ומצננים את התנור לא לסגור כי ממשיכים לאפות
מכינים מרבע הבצק שנותר מוסיפים לו שוקולד צ'יפס ואגוזים וקמח לעבד במעבד מזון עד לבצק פירורי..לקרר

מלית
ממיסים שוקולד מריר וחלב מרוכז במיקרו מצננים מעט מוסיפים ביצים ומערבבים לתערובת חלקה
מוזגים תערובת שוקולד על תחתית בצק ומעל תערובת פירורים ממשיכים לאפות 20 דקות עד שהפירורים זהובים לצנן ולשים במקרר אחרי שעתיים לחתוך

חיתוכיות שוקולד
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים