Share with:


חלבי

אופן הכנה

חיתוכיות שוקולד וחמאת בוטנים

150 גר חמאה,

חצי כוס קקאו,

כוס סוכר,

חצי כוס מים

שתי כפות ברנדי.

על הגז להמיס למעט הברנדי.
להוריד מן האש ולהוסיף ברנדי.

לרסק 200 גר לוטוס ו 200 גר פתיבר . לצקת הבלילה על הפירורים ולשטח בתבנית אלומיניום קטנה.

ציפוי
200 גר מריר
שמנת מתוקה
3/4 כוס חמאת בוטנים
להמיס במיקרו.

לצקת על העוגה ולמקרר ללילה…

חיתוכיות שוקולד וחמאת בוטנים
נורית יונהספר המתכונים של
מתכון של

נורית יונה

504 מתכונים