Share with:


פרווה

אופן הכנה

בבית מרוקאי וגם אלג'יראי אין כמו לשבת בשבת ולאכול את הפולים כמו גרעינים וזה ממכר!!!!
אז למתכון
מצרכים :
קילו וחצי פול יבש ענק
המון כמון
מלח
חצי לימון
2 עלי דפנה

אופן ההכנה :
1. משרים את הפולים כל הלילה בהמון מים ולמוחרת שוטפים היטב.
2. מכנסים את הפולים לסיר גדול מאוד ביחד עם חצי הלימון שפרוס לשנים ועלי הדפנה ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים תלוי באיכות הפול.
3. לא עוצרים בישול עד שהפול לא רך , אבל לא דייסה !!
4. עם כף מחוררת מוצאים את הפולים מהסיר ומגישים על צלחת עם המון כמון ומלח ואני אוהב גם חריף ומעט מיץ לימון.
5. זהירות זה ממכר

הערה: אפשר גם בסיר לחץ כדי לחסוך המון זמן- כ 25 דקות ואם עדיין לא רך מספיק אז מוספים זמן

פול יבש ענק עם כמון ומלח_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים