Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מתכון אחד מרשימה מאוד גדולה של מתכונים למוצר הזה.
שם נוסף שלו זה פשטידת איטריות
עושים בסיר ג'חנון או תבנית 24
מצרכים למתכון:
400 גרם איטריות רחבות.
6 ביצים
1 כוס שמן קנולה
2 וחצי כוסות סוכר לבן או חום.
1 כף קינמון
4 כפיות שטוחות של פלפל שחור
3 תפוחי גרנד סמיית ( הירוק ) מגורדים בפומפיה גסה
חופן של צימוקים
חופן של אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה:
1. להרתיח את האיטריות הרחבות בדיוק לפי ההוראות של היצרן על השקית לשטוף במים קרים ולסנן.
2. לערבב בקערה את כל החומרים יחד לתערובת אחידה.
3. להוסיף לקערת התערובת את האיטריות ולערבב הכל יחד.
4. לשמן את הסיר או התבנית שלנו, ולשפוך לש את התערובת שלנו.
5. להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו למשך כשעה ועשרים.
תודה מיוחדת לחברת הקבוצה על העזרה עם המתכון .
תודה לך ירדנה ג'נאח

קיגל / קוגל_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים