מצרכים הדרושים
3 תפו"א חתוכים לקוביות
1 שמנת לבישול
1 כוס חלב
2 כפות גדולות גבינת פרמזן באבקה או מגורד
2 כפות שום כתוש
2 כפות אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
50 גרם חמאה=1/2
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1) מטגנים את התפו"א בשמן עמוק ושמים אותם על נייר סופג
2)בסיר קטן שמים את החמאה ומטגנים את השום ל30 שניות ושופכים את השמנת , החלב ,פלפל שחור ואגוז מוסקט ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך
3)מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה לרוטב ומערבבים טוב טוב
4)שמים את התפו"א בתבנית ושופכים את הרוטב מעל