Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
3 תפו"א חתוכים לקוביות
1 שמנת לבישול
1 כוס חלב
2 כפות גדולות גבינת פרמזן באבקה או מגורד
2 כפות שום כתוש
2 כפות אבקת פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
50 גרם חמאה=1/2
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
1) מטגנים את התפו"א בשמן עמוק ושמים אותם על נייר סופג

2)בסיר קטן שמים את החמאה ומטגנים את השום ל30 שניות ושופכים את השמנת , החלב ,פלפל שחור ואגוז מוסקט ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך

3)מכבים את הגז ומכניסים את הגבינה לרוטב ומערבבים טוב טוב

4)שמים את התפו"א בתבנית ושופכים את הרוטב מעל

תפוחי אדמה ברוטב שמנת וגבינה פרמזן_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים