Share with:


צמחוני

מה צריך?

1 חבילת תחתיות ארטישוק של סנפרוסט חתוך לפלחים
1 בצל חתוך לפלחים
1 כף דבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית שטוחה פלפל חריף גרוס
3 כפות רוטב טריאקי
1/2 כוס יין מתוק

אופן הכנה

1) מטגנים את הבצל ל 3 דק לאחר מכן את את הדבש תוך כדי ערבוב

2) מוסיפים את הגמבה וממשיכים לטגן

3) מכניסים את תחתיות ארטישוק וערמונים ואת כל השאר

4) מכסים את הסיר ומבשלים 45 דק על אש נמוכה

מגישים ומפזרים כוסברה קצוצה..

תחתיות ארטישוק וערמונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים