Share with:


צמחוני

מה צריך?

לבצק:
3 חלמונים
150 גרם מחמאה
1/2 כפית מלח
כוס וחצי קמח
למלית:
3 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ
1 כף אבקת בצל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש

אופן הכנה

1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את המחמאה , חלמונים וקמח ומערבלים עד לקבלת בצק רך , מחלקים את הבצק ל שני חלקים שווים

2) ממרדדים חלק לעיגול בעובי בנוני על תבנית עגולה יורדת בקוטר
20 ס"מ ושמים בצד

3) מטגנים את הבצל עם הבטטה ואת כל השאר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד להתרכחות הבטטה

4) מקררים ושופכים על הבצק

5) מרדדים את החלק השני ומכסים

6) מברישים ביצה ומפזרים קצת בצל יבש ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק

מאפה פרווה פריך במילוי בטטה ובצל_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים