Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי\פרווה)

המצרכים :

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
50 גרם חמאה מומסת
1 כפית מלח
3 כפיות סוכר
1 כף קצח
1 ביצה
2 1/2 כוסות מים פושרים

ההכנה:

לשים את כל המצרכים היבשים בקערה ולערבב
להוסיף ביצה וחמאה תוך כדי ערבוב
להוסיף מים וללוש עד קבלת בצק אחיד.
להתפיח עד הכפלת הבצק ושוב ללוש ולהתפיח.
לחלק את הבצק ל-12 חלקים .
לחלק 100 גרם חמאה רכה ל-12 חתיכות
לפתוח כל חלק מהבצק לרדד קלות ולמרוח בחמאה
לגלגל בצורת לחמניה\שושנה.. למרוח בחלמון ביצה
לשים בתבניות.(מאפינס) משומנות
ולכסות עם רדיד אלומיניום לעוד התפחה.
לאפות בחום 170 מעלות עד השחמה כ-30 דקות..
לאחר מכן לכוון את התנור לחום 100 מעלות לפחות לעוד שעתיים שלוש.

סלסה עגבניות:

4 עגבניות אדומות מגוררות בפומפייה
גרידה מחצי לימון כולל המיץ
חצי בצל מגורר בפומפייה
חצי פלפל חריף מגורר בפומפייה
מלח לפי הטעם
4 כפות שמן זית
לערבב הכל יחד ולהגיש עם ביצים חומות והקובניות.

כל הזכויות שמורות C