לטגן חזה עוף חתוך כחצי קילו עם 5 כפות שמן רגיל
להזהיב מעט
להוסיף סלסלת פטריות טריות לטיגון מעט לערבב
להוסיף שקית איטריות דקות מושחמות (לחמם מחבת ולהשחים את האיטריות )
לערבב הייטב עם החזה עוף והפיטריות
לתבל
חצי כוס צילי גרוס מהבקבוק
כפית מרק עוף
3 כפות רוטב טריאקי
קורט פפריקה
כף סילן
לערבב להוסיף 1 ורבע כוס מים רותחים להנמיך להבה לכסות את הסיר במיכסה עד גמר הנוזלים לכבות לכסות במגבת
מתאימה ל5 דקות לפזר קוסברה טריה ולהגיש..