Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן חזה עוף חתוך כחצי קילו עם 5 כפות שמן רגיל
להזהיב מעט

להוסיף סלסלת פטריות טריות לטיגון מעט לערבב

להוסיף שקית איטריות דקות מושחמות (לחמם מחבת ולהשחים את האיטריות )

לערבב הייטב עם החזה עוף והפיטריות
לתבל
חצי כוס צילי גרוס מהבקבוק
כפית מרק עוף
3 כפות רוטב טריאקי
קורט פפריקה
כף סילן

לערבב להוסיף 1 ורבע כוס מים רותחים להנמיך להבה לכסות את הסיר במיכסה עד גמר הנוזלים לכבות לכסות במגבת

מתאימה ל5 דקות לפזר קוסברה טריה ולהגיש..

 

אטריות סבתא משודרגות
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים