Share with:


בשרי

אופן הכנה

200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות בעובי חצי ס"מ.
פלפלים 3 צבעים חצי מכל פלפל
חתוכים לרצועות .
חצי בצל
סלרי גבעולים
פטריות
1 גזר לרצועות
פלפל חריף למי שאוהב
חצי חבילה אטריות אורז מושרות במים חמים 20 דקות .
צ'ילי מתוק
צ'ילי חריף
רוטב סויה .

מתכון לטמפורה :
4 כפות קמח
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית אבקת אפיה
כפית סויה
כף קורנפלור
ביצה אחת
מים לפי ספיגה צריך להיות קרמי .
מערבבים את כל החומרים של הטמפורה .שמים את החזה עוף בתערובת .ומטגנים בשמן עמוק .
במחבת ווק עם מעט שמן צריך להיות חם מאוד מקפיצים את הגזר סלרי ובצל פלפל חריף למשך 3 דקות .
מוסיפים את שאר הירקות ממשיכים להקפיץ עוד 3 דקות .מסננים את האטריות מוסיפים אותם מתבלים עם הרטבים מערבבים מוסיפים את העוף ומערבבים לעוד דקה .מפזרים שומשום ומגישים בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוף בטמפורה אטריות אורז וירקות בסגנון תאילנדי וחריף 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

258 מתכונים