Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
ל2 מנות
1 חזה עוף טרי חתוך לחתיכות בינוניות
1 בצל חתוך לפלחים
1 גמבה חתוך לרצועת
2 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות קטנות עם קליפתם
1 בטטה קלופה וחתוכה וקוביות קטנות
1 כף גריל עוף
2 כפות דבש
1כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
1) במחבת מקפיצים את החזה עוף עד להזהבה ושמים אותו בצד

2) מטגנים את הבצל עם הגמבה, מכניסים דבש ומערבבים , שופכים את החזה עוף למחבת

3) מטגנים בשמן עמוק כמו צ'יפס את התפו"א והבטטה , שמים על נייר סופג ושופכים למחבת , מוסיפים גריל עוף ופלפל שחור ולעוד כמה דק על הגז ואפשר להגיש

חזה עוף טרי עם בצל , גמבה ותפו"א עם דבש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים