Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

המתכון⬇️

סיר רחב
8 כרעי עוף חצויים/שלמים (מה שאוהבים).
8 בצלים בינוניים לבנים חתוכים לחצי ופרוסים דק
בטטה גדולה
כף גדושה סוכר חום
1 כף גדושה סילאן
כף גדושה אבקת מרק
חומץ בלסמי
כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום.
1/2 כפית מלח.
1/2 כפית פלפל שחור.
1/4 כפית פפריקה חריפה (רק לאוהבי החריף, אפשר לוותר).

לטגן את הבצל, להוסיף סוכר חום ולהמשיך לטגן.
להוסיף את הסילאן. אני השתמשתי בסילאן חמוץ מתוק, אפשר גם רגיל. להוסיף את קוביות הבטטה ולהמשיך לערבב כל הזמן.
להוסיף את העוף, ככף חומץ בלסמי. כורכום, אבקת מרק, פפריקה, מלח ופלפל ולערבב היטב, להנמיך האש ולכסות הסיר. התבשיל מוציא המון מיצים, לכן אין צורך במים. לבשל עד שהעוף והבטטה מוכנים.

בהצלחה ובתאבון 💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

עוף מקורמל עם בטטה ובצל🔥 מעדן 👌_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים