Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מרתחים בסיר מים עם
כפית מלח
2 כפות שמן
כשהמים מגיעים לרתיחה
לשפוך חבילת פסטה "פארפלה"(עניבה)
לבשל כ15/20 דקות
לסנן לשטוף לשמן קצת
כדי שלא תתיבש הפסטה

100 גרם ערמונים קלופים וקצוצים
כ40 גרם תרד שטוף וקצוץ
50 גרם חמאה
1 שמנת לבשול(16%)
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור גרוס
5 שיני שום קצוצים
1 בצל קצוץ
כפית מלח
כפית אבקת מרק עוף
קורט סוכר

הכנת הרוטב…
במחבת ממיסים את החמאה
מוסיפים את הבצל והשום
מערבבים כ2 דקות
מוסיפים את שמנת הבשול
מגיעים לרתיחה
מוסיפים את התבלינים
מערבבים ומבשלים כ 5 דקות
מוסיפים את התרד והערמונים
מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות
מוסיפים את הסוכר
מבשלים 1 דקה נוספת
שופכים את הרוטב על הפסטה
מערבבים היטב
בתאבון….

פסטה מוקרמת עם תרד וערמונים_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים