Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מבשלים חצי חבילה אטריות רחבות..
בסיר נפרד, מטגנים בצל עד הזהבה, ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים סלסלת פטריות ושקית ערמונים חתוכים.
מוסיפים סויה, רוטב חמוץ מתוק ומעט סילאן.
מערבבים ומבשלים כחמש – עשר דקות. מתקנים תיבול.
מוסיפים את האיטריות המסוננות עם מעט נוזל של הבישול.
מערבבים על אש נמוכה כ-8 דקות לספיגת טעמים.
וזהו, זה מוכן וסופר טעים.
מרוש׳קה ❤️

איטריות נהדרות עם ערמונים ופטריות_מתכון  של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים