Share with:


פרווה

אופן הכנה

קוצצים לרצועות
1פילפל כתום
1פילפל אדום
1פילפל צהוב
1פילפל ירוק
2גזרים
כרוב לבן
את הנודלס מבשלים בסיר מים. ואחר כך מסננים
במחבת ווק מחממים שמן זית
ומוסיפים את הירקות
מקפיצים אותם במשך 10דקות
ממליחים ומתבלים ברוטב סויה.צילי מתוק.טיראקי
ממשיכים במשך 5דקות נוספות
מוסיפים את הנודלס מערבבים וממשיכים לעוד 5דקות
בתאבון

מוקפץ עם נודלס
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים