Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מוגש ליד כל ארוחה

מצרכים
‏צנצנת זכוכית מעוקרת ‏בינונית(‏שטוף במים ‏רותחים
‏‏ארבע לפת גדולים
3 סלק ‏בינוני
‏פלפל חריף אחד
‏חצי כוס חומץ
כף מלח
ארבע שיני שום

אופן ההכנה
‏לשטוף את הצנצנת הזכוכית במים ‏רותחים .לשטוף את הלפת את הסלק ולקלף ‏ולחתוך לאורך לאיזה צורה שרוצים להניח בתחתית הצנצנת שום פלפל חריף מעל הלפת והסלק ‏נוסיף חומץ כף ‏מלח מים ‏‏‏רותחים לכיסוי . נסגור את הצנצנת לנער כדי להמיס את המלח ‏להניח על השיש במטבח. ‏מוכן לאכילה אחרי חמישה ימים לשים במקרר בתיאבון. ‏

לפת כבושה (מחללה ) מהמטבח‏ העירקי _מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים