Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

½ ק"ג במיה טרייה (או סנפרוסט)
4 חלקי עוף
1 בצל גדול קצוץ
4\1 כוס שמן
2\1 כף פפריקה
4\1 כפית פלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות
1 עגבנייה קלופה חתוכה לקוביות
2\1 1 כוסות מים או ציר מרק עוף
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

שוטפים את הבמיה וקוטמים בזהירות את הגבעול מבלי לפצוע את הבמיה.. ולייבש אותה.
מכניסים לסיר שמן ומטגנים את הבמיה קלות, מוציאים מהסיר ומניחים בקערה.
מטגנים בסיר עם השמן את הבצל הקצוץ עד הזהבה.. ומוסיפים את חלקי העוף עגבניות טריות ורסק עגבניות
מטגנים עוד כ – 10 דקות, מתבלים ובוזגים לסיר את המים או ציר המרק..
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.. מבשלים כ- 25 דקות..
מוסיפים את הבמיה לסיר ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
מוגש חם לצד אורז לבן או לחם אחיד.

כל הזכויות שמורות C