Share with:


בשרי

אופן הכנה

לנקות את העוף רצוי לשים מעט במים חמים. לטגן פרוסות מ2 בצלים. כשמתקרמלים להוסיף את העוף כשהעור למטה. להפוך כול כמה דקות. להוסיף 4 שיני שום. בכוס חפ לשים 3/4 מים רותחים. להוסיף חצי כף כורכום. חצי כף פלפל לבן. מעט א.מרק. מלח. לשפוך מעל העוף.לכסות את הסיר לבשל כחצי שעה. כשמתבשל חלקית להוסיף פרוסות קישואים נקיים. פרוסות בטטה. לכסות. להמשיך לבשל עד לריכוך. להוסיף מעל קוסברה קצוצה

עוף עם קישואים_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים