Share with:


בשרי

אופן הכנה

8 פרוסות חזה עוף פרוס
בצל חתוך לרצועות
פלפל אדום חתוך
חצי חבילה פטריות חתוכות
3-4 שיני שום פרוסות

חומרים למילוי:
200 גר' בשר בקר טחון
200 גר' הודו אדום טחון
חופן פטרוזליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
בצל שלם מגורד
3 כפות פירורי לחם
מלח לפי הטעם
חצי כף פלפל שחור טחון
חצי כף ראס אל חנות
חצי כפית בהרט

בקערה לערבב את תערובת הבשר עם התבלינים לעיסה אחידה ליצור ציצות בצורת קבב,

להניח על גבי החזה הפרוס לרוחב ולגלגל,לעטוף בניילון נצמד ולגלגל בצורת סוכרייה,להרתיח סיר עם מים ולהכניס לתוכו את החזה המגולגל עד שצבעו הופך לבן ולהוציא,כשמתקרר להפריד את הניילון מהחזה,(אפשר לדלג על השלב עם הניילון)בסיר לטגן בצל עם4 כפות שמן עד שמזהיב,להוסיף את השום והפלפל אדום,להמשיך לאדות כ-5 דקות,להוסיף תבלינים:כףוחצי גדושה פפריקה מתוקה,חצי כף צ'ילי גרוס חריף,רבע כפית כורכום,חצי כפית פלפל שחור,מלח לפי הטעם,להניח את החזה בסיר ולהוסיף מים לגובה חצי מהסיר בערך 2 כוסות להוסיף כף רוטב צ'ילי מתוק,לפזר מעל כוסברה יבשה,להביא לרתיחה לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה כ-50 דקות או עד להצטמטמות הנוזלים,לפני ההגשה לפזר כוסברה טריה קצוצה

חזה עוף ממולא בבשר
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים