Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:

כ-6/7 ירכיים שוקיים או כרעיים שלמים
ירקות חתוכים גס כגון: בטטה תפו"א גמבות בשלל צבעים בצל גדול ראש שום חצוי לשתיים ו 10 שזיפים מיובשים ללא גרעין
6 כפות שמן בטעם בצל(אם אין אפשר שמן זית או קנולה)
כפית פפריקה
כפית כורכום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח גס
3 שיני שום קטוש

אופן ההכנה:
1 ניקח קערה נשים את השמן וכל התבלינים ונערבב
נשים את הירקות בתבנית נטפטף כ 4 כפות מהמשרה ונערבב הייטב
2 נניח את העוף ונטפטף מעליהם את שאר המשרה ונמרח את כל העוף ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-40 דקות לאחר מכן שהעוף השחים מעט נהפוך לצד השני לעוד 40 דקות
בהצלחה רוחמה כהן…🌼🌼🌼

עוף ירקות ושזיפים עם שמן בטעם בצל_רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים