Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
עוף שלם טרי
4-5 עלי דפנה וכוסברה (לי לא היה דפנה, השתמשתי רק בכוסברה)
חצי כף מלח
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף גדושה תבלין לשווארמה (כך הוא נקרא)
חצי כוס שמן

אופן ההכנה:
1. מניחים את העוף בתבנית מרופדת בנייר אפייה ובמקביל מערבבים את יתר המצרכים בקערה קטנה.

2. שופכים את התערובת שיצרנו על העוף ומעסים אותו היטב, אני קילפתי את העור מעל העוף אך מי שמשאיר את העור, יש לעסות את העוף בתערובת גם מתחת לעור.

3. מכסים את הכל בנייר כסף ומכניסים לתנור חם, טורבו או גריל, 200 מעלות כשעה.

לאחר שעה, מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15-20 דק

עוף עסיסי בתנור
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים