Share with:


בשרי

אופן הכנה

חלקי עוף כמספר הסועדים על כל נתח בצל ענק או שניים רגילים לפרוס את הבצל פרוסות .בסיר לשים רבע כוס שמן כי יש מלא מלא בצל לטגן עד לשקיפות ..להזיז לצד את הבצל להשחים מעט את העוף לערבב הכל להוסיף מלח פלפל ומקלות קינמון אפשר מעט קינמון רגיל ..לכסות במים רותחים עד לגובה העוף .אחרי רתיחה להניח על מטקה לבשל ..על להבה נמוכה שעתיים שלוש התבשיל יוצא כמו ריבה

בהצלחה *לאה בוארון 💜

עוף בקינמון (קרפה) _מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים