Share with:


בשרי

אופן הכנה


מצרכים:
5 כרעיים או 8 שוקיי
3 וחצי כוסות אורז
3 עגבניות מגורדות
בצל בינוני קצוץ
חצי כף מלח
כף גדושה בהרט
חצי כף שטוחה פפריקה מתוקה
כפית פלפל לבן (אפשר גם שחור)
כף רסק עגבניות
מעט שמן
5 כוסות מים רותחים.

1. בסיר רחב וגדול נטגן במעט שמן את הבצל עד לשקיפות
2. נוסיף את העגבניות ונבשל כשתי דקות
3. נכניס את הכרעיים וניתן להם 3-4 דקות עם העגבניות והבצל.
4. נוסיף את התבלינים ורסק העגבניות ונערבב היטב.
5. נכניס את האורז , נשפוך את המים, נסגור ונבשל 5-7 דקות (עד שקצת יותר ממחצית המים נספגים בתבשיל)
6. מורידים מהגז ומניחים על פלטה 10-12 שעות
7. בהצלחה ובתאבון, הילה רשתי 
הערה חשובה- במידה ואוהבים את האורז בדביט במרקם יותר "רטוב", אז מוסיפים עוד כחצי כוס מים לפי העדפה וטעם אישי.

טבית מסורתי_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים