Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים – אפשר חזה עוף

700 גרם פרגית חתוך לקוביות – בגודל ביס
1 כפית שטוחה בהרט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כמון
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית שבבי צ'ילי ( לא חייב)
2 שיני שום כתושות
מלח

בלילה –

2 כוסות קמח
כוס וחצי מים
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
פלפל שחור ,מלח
שמן לטיגון

אופן ההכנה –

בקערה מערבבים את הפרגית עם כל שאר החומרים לתערובת אחידה , שומרים במקרר לפחות שעתיים.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבלילה היפנית , מחממים שמן במחבת גדולה, טובלים את קוביות הפרגית אחד אחרי השני מוגנים דקה וחצי מכל צד עד קבלת צבע זהוב.

פרגית עם בהרט עטוף בבלילה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים