Share with:


בשרי

אופן הכנה

בצניעות מכירה את המטבח המרוקאי.ולא ניתקלתי בתבשיל זה.ניסיתי ויש לציין מתכון נפלא.

עוף שלם מחולק לחתיכות.
בסיר עם שמן זית לטגן העוף לגוון חום.
להוציא חתיכות העוף לקערה .
להוסיף לסיר שני בצלים פרוסים.להזהיב קלות.
להוסיף 4 שיני שום כתושות.
1 כוס עגבניות מרוסקות.
מעט מלח.

במכתש ועלי לכתוש
1 כפית זרעי כוסברה
להוסיף לרוטב:
1/4 כפית פפריקה מרוקאית חריפה
1/4 כפית כמון
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית כורכום.

להחזיר העוף לסיר.
לבשל 35 דקות עם כיסוי.
לפני ההגשה לפזר עט כוסברה קצוצה

תבשיל עוף מרוקאי כפרי
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים