Share with:


בשרי

אופן הכנה

לחמם שמן בסיר רחב להוסיף
2 בצלים קצוצים
עלי דפנה
לטגן את הבצל עד שמזהיב מעט
שמים את הכרעיים ומזהיבים משני הצדדים,וכשהבצל מלמטה ממש מזהיב,מוציאים את העוף,מוסיפים
כפית כורכום
חצי כפית קינמון
חצי כפית קימל
כפית שטוחה פפריקה
כפית כוסברה יבשה
פלפל שחור
קופסת חומוס משימורים או חומוס קפוא

לערבב היטב להוסיף בערך כוס מים ואז את העופות מעל,מדי פעם לשפוך מהרוטב בעזרת כף על העופות וכשמצטמצמים הנוזלים לכבות את הגז יאמי איזה טעם משגעעע

בהזדמנות זו רוצה להודות לחנית טרבלסי על המתכון

עוף עם חומוס
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים