Share with:


בשרי

אופן הכנה

עוף אחד שלם נקי בערך 2 קג
כוס אורז חצי בישול ללא מלח
200 גר בשר טחון בקר
עגבניה בנונית קצוצה
בצל גדול קצוץ דק
100 צנוברים קלויים
צרור פטרזיליה
צרור כוסברא
מלח.פלפל שחור גרוס.פפריקה מתוקה. כורכום כפית בהרת כמון.

כשהאורז מוכן להעביר לקערה לקרר להוסיף את כל הירקות התבלינים והבשר להוסיף כף שמן לערבב היטב.
את העוף לנקות היטב ליבש.
להכין שקית קוקי
למלא את העוף כמה שנכנס גם בצדדים.
לטבל את העוף גם באותם תבלינים ולהוסיף רוטב צילי מתוק ואבקת מרק בצל עם מעט שמן זית לעסות את העוף מכל הצדדים.
להכניס לשקית לסגור עם הסגר.
להניח בתבנית עם ניר אפיה.
לחורר כמה חורים בשקית לתנור שחומם מראש בטורבו 190 מע

לאפות כשעה וחצי עד שהעוף שחום וקריספי.

משפחתי מאוד אוהבת .העוף יצא רך וטעים והאורז מקבל את על הטעמים.
פשוט מעדן.
מאוד מתאים לארוחת חג.
מנה מאוד מרשימה וטעימה

עוף ממולא אורז בשר וצנוברים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים