Share with:


בשרי

אופן הכנה

לפי בחירתכם את העוף שאתם רוצים.
קילו ארטישוק ירושלמי קולפים וחתוכים גס.
בצל אחד גדול קצוץ גס.
5 שיניים שום קצוצים
5 גבעולים סלי קצוצים גס
כף כורכום
כף כמון
מלח פלפל לפי טעמכם
חצי חבילה כוסברה קצוצה.
בסוטג מטגנים את העוף עד הזהבה. מניחים בצד.
מוסיפים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את השום והסלי לעוד 2 דקות מחזירים את העוף לסוטג.
מכסים עם מים עד העוף.
מתבלים. מרתיחים חצי על אש בינונית. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי. לעוד חצי שעה.
מפזרים את הכוסברה .
לעוד חצי שעה
בהצלחה 🌹🌹🌹

בטטה קסביה עם עוף_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים