Share with:


בשרי

אופן הכנה

להשחים חלקי עוף עם 5 כפות שמן משני צדדים עד צבע חום להוסיף 5 שיני שום חתוכים גס לערבב לא לשרוף את השום להוסיף חרשוף שנוקה היטב וחתוך לרצועות אחרי שהיתבשל עים מים לבד כ45 דקות ..להוסיף שקית פול קפוא מהשקית או פול טרי אים יש ליקצוץ חצי חבילת כוסברה ולהוסיף לשים 3 כוסות מים לחתוך פילחי לימון לשים מעל ולתבל…מלח פלפל שחור גרוס כף כרכום כפית פפריקה כף מרק עוף למי שיש תבלין זעפרן לשים כ2 חוטים זה מקפיץ את המנה …למי שאין זה בסדר לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב ולהגיש

עוף עם חרשוף ופול ירוק
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים