Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

פילפל שחור
מלח גס
כף סויה
פפריקה מעודנת
כף סויה דל נתרן
כף שמן זית
מיץ מחצי לימון

לבשל את הכרובית חצי בישול לחתוך את הכרוב לרבעים גדולים

לתבל אותם היטב בכל המרכיבים כמו בתמונה

לכסות בנייר כסף לתנור 160 מעלות כחצי שעה

להוריד את הנייר כסף ולתת עוד רבע שעה שישחימו

להוציא לשפוך מיץ לימון מעל ולאכול

כרוב שלם ופרחי כרובית מרוחים במעט שמן זית סויה ותבלינים
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים