Share with:


פרווה

אופן הכנה

במחבת לטגן בצל חתוך לרצועות עד להשחמה להוציא לצלחת בנפרד,באותה מחבת לשים חופן אגוזי ברזיל,חופן אגוזי מלך,חופן אגוזי קשיו,חופן שקדים מולבנים חתוכים,חופן פקאנים,4-5 שזיפים מגולענים חתוכים,4-5 משמשים מיובשים חתוכים,חופן חמוציות,חופן צימוקים כהים,4-5 תאנים מיובשות חתוכות,
לקלות אותם במחבת כ-5 דקות להוסיף רבע כוס יין מתוק,3 כפות סילאן,כפית קינמון ושתי מקלות קינמון
להמשיך לערבב על להבה נמוכה

להוסיף חצי לימון קטן קצוץ לערבב עוד כ-2 דקות ולהסיר מהאש
לפזר על האורז.

להכנת האורז-על כל כוס אורז שמים שתי כוסות מים אתם קובעים כמויות לפי כמות הסועדים,

לטגן את האורז שתי דקות להוסיף מים חמים לתבל באבקת מרק עוף,מלח,ומעט כורכום להביא לרתיחה

להנמיך להבה ולבשל עם מכסה סגור כ-20 דקות עד אשר אין נוזלים כלל והאורז אחד אחד

אורז צהוב עם טנזיה עשירה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים