עוגיות טוניסאיות: שקדים / אגוזים / פיסטוקים / בוטנים / אגוזי מלך
כל העוגיות אותו מתכון
1 קילו פיסטוק מקולף טחון בפוד פרוססור .
700. גר סוכר
6 כפות מי פריחת הדרים
12 ביצים
חבילת קמח מצה 500 גר
1 חבילת אבקת אפיה כשרה לפסח.
2 סוכר וניל
קליפת תפוז 1
רק לעוגיות השקדים יש להוסיף תמצית שקדים חצי בקבוקון .
לערבב היטב את החומרים לעיסה אחת לקרוץ לכדורים קטנים ולשים במנגט קטנים במגש כמו בתמונה .
כמות עוגיות בערך שמונים .
לשים בתנור 180 מעלות בערך 20-25 דקות לבדוק שהעוגיה זהובה .
אותו דבר לגבי שאר רק השקדים יש להוסיף את התמצית שקדים בנוסף .
לשים בקופסאות סגורות .