Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

* כמובן שעשיתי את הממרח קינדר לבד מטורףףףףףףף 🌺🌺

* מומלץ לעשות את הבצק במעבד מזון.

*320 גרם קמח / 3 כוסות שתיה קרה
3/4 כוס קקאו
*160 גרם קורנפלור / 2כוסות שתיה קרה
*300 חמאה / נטורינה
*2 חלמונים
*כפית אבקת אפיה
*חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

אופן הכנה מגולגלות :
לערבב קמח קורנפלור וקקאו אבקת אפייה וחמאה לפירורים להוסיף חלמונים מלח ומיץ תפוזים .עד גיבוש לא יותר מדי
לפתוח את הבצק דק בין שתי ניירות אפייה

למלית קינדר:
200 גרם שוקולד לבן מומס.
20 אצבעות קינדר מומסים
לערבב ביחד
למרוח שכבה נדיבה. לסדר בתחילת הבצק אצבעות קינדר לגלגל עם הנייר. להכניס למקפיא לרבע שעה.
לאחר האפייה להכניס שוב למקפיא לחצי שעה. לחתוך ולהגיש. אפשר לזלף שוקולד לבן.
אותו הדבר גן לגבי המיני פאי.
180 מעלות בערך 20 דקות

בהצלחה 🌹🌹

מגולגלות קינדר ומיני פאי קינדר❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים