Share with:


מה צריך?

לבצק :
350 גרם קמח = 2 וחצי כוסות מידה
200 גרם חמאה קרה
1 אבקת אפייה
3 חלמונים
1 כוס מיץ תפוזים
למלית:
3 חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 פודינג וניל

אופן הכנה

1) מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את החמאה, קמח, אבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת בצק פירורי

2)מכניסים את החלמונים עם מיץ תפוזים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך

3) מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק לבלבן בעובי
1/2 ס"מ

4) מכניסים לקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ומכניסים את הפודינג וניל וממשיכים במהירות נמוכה עד שאין גושים

5)מורחים על כל בלבן קצף חלבונים בצורה שווה ומגלגלים, מכניסים את הרולדות למקפיא ל20 דקות כי הבצק מאוד רך,

6)פורסים את הרולדות עם סכין ל2 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ20 דק

עוגיות שושנים נמסות בפה_מתכון של מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים